Dom zanimljivosti Vidovnjaci prevaranti. Magiju skidaju sexom

Vidovnjaci prevaranti. Magiju skidaju sexom

5 min čitati
0
0
26
Vidovnjaci prevaranti

Mlada Srpkinja se zbog obiteljskih i zdravstvenih problema obratila vidovnjaku Zoranu T, zvanom Triša vidovnjak, i time svoj život, kako kaže, pretvorila u pravi pakao…
Neki od vidovnjaka u Srbiji imaju nesvakidašnje i iznimno nepristojne “metode”, a jedan je muškarac, koji se predstavlja kao Triša vidovnjak, jednoj Srpkinji pokušao skinuti magiju – seksom, javlja Alo.
Žena je ovom vidovnjaku “platila” i svojim tijelom, a sada upozorava druge da ne nasjednu na isti trik, jer joj je na ovaj način uništen život.

Mlada žena se, naime, zbog obiteljskih i zdravstvenih problema obratila vidovnjaku Zoranu T, zvanom Triša vidovnjak, i time svoj život pretvorila u pakao.
U svojoj ispovijesti ona tvrdi da je samozvani vidovnjak seksualno zlostavljao, da joj je uništio brak i obitelj i da danas jedva hoda. Ona moli da se tog vidovnjaka spriječi u onome što radi.
Ova žena svoju je ispovijest iznijela na internet stranici za prevarene žrtve vidovnjaka. Ona kaže da joj je život uništio mag iz okoline Beograda, čije je ime i navela.
– Zoran T, najveći je prevarant u Srbiji, zvani Triša vidovnjak. Radi preko fotografije, putem hipnoze, prisiljavao me je u besvjesnom stanju da se skinem, prisilio me na oralni i analni seks. Dodirivao mi je grudi, dok su moj muž i sin sjedili ispred kuće, jer nas je pojedinačno uvodio u sobu… – napisala je ova lakovjerna žena.
Kaže da dugo vremena to nije mogla nikome ispričati, nikome se nije mogla povjeriti jer se sramila svega što se dogodilo.
– Ostali smo bez novca, ne mogu hodati niti šetati ulicom, uništio mi je brak i sve nas napravio budalama. Našoj kući je nanio mnogo zla, i od tada nam ništa ne ide kako treba. I danas vrši pritisak na moj um i moje tijelo. Radim nekontrolirane pokrete.

Obitelj nam je uništio i ne znamo što se događa – svjedoči ova žena koja je uvjerena da vidovnjak i dalje utječe na nju i da je glavni krivac za njeno stanje.
Upozorava sve druge da je riječ o vidovnjaku koji se reklamira kao čovjek koji može predviđati i skida magiju čak i putem fotografija.
– Vjerujem da će Bogu platiti jednog dana za sva svoja zla, a nadam se da će i policiji – kaže očajna žena.
Vidovnjak koji je ovoj ženi magiju skidao seksom, nije jedini koji je na ovaj način zlostavljao naivne ljude.
Prije šest godina u okolini Valjeva lažni vidovnjak je završio na sudu jer je tvrdio da otklanja čini kupanjem klijentkinja u “čarobnoj vodi”.
Klijentkinje je gole kupao u lavoru, a jednoj je rekao da je njena magija toliko teška da je mora preuzeti na sebe i to seksom. Žena je pristala, da bi potom za tri tretmana, uključujući i seks, platila vidovnjaku 500 eura i još mu dala i zlatni lančić.

Izvor:24sata.hr

Učitaj još Povezanih članaka
Učitaj više dzevadic
Učitaj više u zanimljivosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *