Dom teorije zavjere Teorija šuplja zemlja Tajni izvještaj o svijetu koji je smješten u unutrašnjosti zemlje.

Tajni izvještaj o svijetu koji je smješten u unutrašnjosti zemlje.

10 min čitati
0
0
18

šuplj zemljaRuski fizičar Fedor Nedelin je postao poznat po teoriji  “nova fizika” kojom je on objasnio stvaranje zemlje na sasvim drugačiji način nego što je to slučaj sa teorijom koju je prihvatila zvanična nauka.

Po teoriji nova fizika prvobitno je zemlja bila hladni grumen koji je lutao svemirom sve dok ga nije privuklo sunce pod čijim uticajem je došlo do naglog zagrijavanja zemlje sve do tačke kada se pretvorila u tečno stanje.

Tada se zemlja sa vanjske strane počela hladiti ali je u unutrašnjosti temperatura i dalje rasla što je tečne elemente pretvorilo u plinove  koji su u unutrašnjosti napravili otvor u kome su ti plinovi prvobitno bili zarobljeni.

Kako se plin  zagrijavao šupljina u unutrašnjosti zemlje se širila tako da je vremenom zemlja postala slična naduvanom balonu.

Nedeljin vjeruje da je zemlja šuplja i uopšte ne sumnja u tu teoriju, ali vjeruje i da bi u samom centru zemlje moglo da se nalazi jezgro slično suncu, samo manje od sunca.

Plin je iscurio iz zemlje na otvorima koji su se javili na polovima i koji su po tvrdnjama  Nedelina i sada tamo.

Ako pretpostavimoa da je zemlja šuplja i da se njenom središtu nalazi malo sunce onda je vrlo vjerovatno da se u njenoj unutrašnjosti razvio život kao i na njenom vanjskom dijelu što je indirektno i potvrđeno izvještajem visokorangiranog američkog vojnog časnika za sjeverni pol.

Izvještaj je napravljen u tajnosti a njegovi dijelovi su postali dostupni javnosti tek nedavno.

Viceadmiral američke mornarice Richard Bird je 1947 godine obavljao istraživački let iznad sjevernog pola kada je u blizini pola primijetio neobičnu mješavinu crvene, žute i ljubičaste boje.

Kada se približio mjestu na kome je primijetio tu pojavu,  vidio je nešto poput planinskog lanca preko koga je preletio posle čega je mislio da je vidio fatamorganu jer je na mjestu gdje bi trebalo da se nalazi samo led vidio nešto vrlo-vrlo čudno.

Vidio je bujne šume, rijeke i livade sa životinjama nalik na mamute. Vidio je čudne leteće mašine kao i grad u kome su zgrade napravljene od kristala.

U tom trenutku je shvatio da je otkrio do sada ne otkriveni kontinent, nešto slično kao što je Kolumbo uradio kada je otkrio Ameriku.

Bacio je pogled na termometar koji je pokazivao da se temperatura naglo dizala i zaustavila na ugodnih dvadeset i tri stepena.

To je za sjeverni pol ne zamislivo.

Sve to ga je još više zaprepastilo kada je shvatio da radio za komuznikaciju sa bazom nije radio a i klima za regulisanje temperature u kabini nije radila.

U izvještaju se navodi da je viceadmiral kontaktirao predstavnika pozemne civilizacije koja je po njegovim riječima najmanje hiljadu godina ispred nas u tehničko.tehnološkom razvoju.

Stanovnici unutrašnjeg svijeta su izgledom kao i ljudi samo su ljepši i izgledaju mnogo produhovljeniji od nas.

Nisu ratovali, pronašli su nove izvore energije što im je omogućilo da koriste letjelice koje je vidio kao i motorna vozila.

Uspjeli su praktično dobiti hranu, svjetlo i energiju iz ničega.

Nekoliko puta su pokušali kontaktirati stanovnike vanjskog svijeta ali su svi pokušaji završili katastrofalno jer su stanov ici vanjskog svijeta ubijali njihove izaslanike i uništavali letjelice u kojima su oni odlazili.

Na kraju su donijeli odluku da će pomoći ljudima tek kad budu na rubu samouništenja.

Stanovnici unutrašnjosti zemlje “Inner” su pokazali viceadmiralu njihove civilizacijske tekovine, a zatim su ga otpratili do otvora u vanjski svijet i pustili ga da ode, da vanjski sv ijet obavijesti da ima još jedan svijet na zemlji koji je prijateljski nastrojen prema njima.

Kada je viceadmiral stigao nazad vlasti su mu preporučile da nikada nikome ne priča o onome što je vidio i doživio i stavili su ga pod strogu kontrolu sve do kraja njegovog života.

Ovaj izvještaj objašnjava pojavu NLO koje su zvanične vlasti predstavljale kao prirodne fenomene ili kao meteorološke balone što u svakom salučaju nije tačno jer se sa sigurnošću može reći da su te letjelice kontrolisane nekom inteligentnom civilizacijom a koja nije naša,

Naj neobjašnjivija viđenja tih letjelica su bila na morskom dnu pored hidrotermalnih otvora, koji su u stanju munjevito napustiti morsko dno i direktn o ući u solarnu orboti.

Zbog tajnosti izvještaja sistema za praćenje balističkih projektila kao i sonara koji čuvaju duboko more, naučnici nemaju pristup tim podacima.

Međutim,zbog učestalosti i prirode ovih pojava naučnici smatraju jedino moguće objašnjenje da tim letjelicama upravljaju neki entiteti koji su razvijeniji od homo sapijensa i da su oni smješteni negdje u dubinama zemlje jer samo tamo mogu biti stabilni uslovi koji im garantuju nesmetan dugoročni razvoj.

Postavlja se jedno zapanjujuće pitanje.

Ako su stanovnici unutrašnjosti zemlje odlučili da nas ne kontaktiraju dok ne dođemo do samouništenja, zašto su se onda izvještaji o viđenju NLO-a u poslednje vrijeme drasstišno povećali.

Odgovor je zabrinjavajući. Možda je došlo vrijeme da nas kontaktiraju.

http:/https://youtu.be/jjdMpw8T6d8

http:/https://youtu.be/V5iUIgJp6vs

(Kuhanija.com)

 

Učitaj još Povezanih članaka
Učitaj više dzevadic
Učitaj više u Teorija šuplja zemlja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *