Piramida na Marsu

5 min čitati
0
0
16

NASA je objavila najnovije fotografije sa Marsa koje je, naime, snimio rover “Kjuriositi” koji ,opet naime, krstari bespućima te planete,

Kao što se i moglo očekivati opet imamo senzacionalne slike. Slikan je  predmet veličine osrednjeg automobila koji ima oblik piramide.

NASA se potrudila da to, kao, objasni mogućnošću da takav piramidalni oblik može nastati prirodnim putem ali to nije zaustavilo lavinu komentara na socijalnim mrežama da je to tvorevina drevne civilizacije koja je gore živjela i na misteriozan način nestala.

Kažem da se NASA naime potrudila zato što imam utisak da se ovakve stvari namjerno podmeću ljudima a objasnit ću vam i zašto.

Ima ih koji zagovaraju tezu da je ta civilizacija pri samom svom kraju razvila tehnologiju pomoću koje je uspjela napustiti planetu i uputiti se ni manje ni više nego  ovamo na Zemlju ,gdje su našli povoljne uslove za život, što bi značilo da smo mi u stvari vanzemaljci.

Nije čudo što su se takve teorije razvile jer i sama NASA potencira njihovo nastajanje tvrdeći da bi se na nekoj planeti ili na nekom prirodnom satelitu mogli napraviti uslovi za kolonizaciju(naseljavanje ljudi) što je vam svake pameti.

Ova teorija je potrebna onima koji žele da izvrše depopulaciju zemlje,  uništavajući njene resurse i mijenjajući sastav atmosfere pomoću hemijskih elemenata koje izbacuju iz aviona uz razne providne izgovore, jer ona otupljuje senzibilitet ljudi koji bi se borili za mjesto na koje ih je stvoritelj postavio, pošto im se u podsvijest usađuje ideja da će oni naći bolje mjesto za život, negdje gore, nego što je ovdje.

Svi treba da znaju da za nas boljeg mjesta za život nema.

Tačnije rečeno za nas nema nigdje drugo mjesta za život, ni boljeg, ni goreg.

Ako kojim slučajem uspiju da promijene atmosferu i uslove za život koje nam je stvoritelj ovog svijeta stvorio, a uvjeren sam da će ih na kraju spriječiti baš onaj koji je stvorio ovaj svijet, nama neće pomoći izmišljena piramida na Marsu, niti izmišljena kolonizacija neke tamo nepostojeće planete.

piramida-na-Marsu
piramida-na-Marsu

Ako pretpostavimo da smo mi došli sa neke druge planete bježeći sami od sebe, odkud nam onda ovakva raznolikost života koji još nismo uspjeli istražiti ovdje na zemlji.

Nismo mi to sve mogli skupiti i donijeti ovamo.

Zato svim silama čuvajmo zemlju i borimo se protiv onih koji je uništavaju na sve moguće načine obećavajući nam bolji život na nekoj planeti do koje nemožemo ni doći.

 

(Kuhanija,com)

Učitaj još Povezanih članaka
Učitaj više dzevadic
Učitaj više u vanzemaljci i NLO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *