Dom teorije zavjere geoinžinjering Naučnik javno progovorio, Truju nas, najugroženije su trudnice, djeca i stariji.

Naučnik javno progovorio, Truju nas, najugroženije su trudnice, djeca i stariji.

8 min čitati
0
0
9

Sve više ljudi, pa i onih do čije riječi se posebno drži, se odlučuju podići svoj glas protiv trovanja, koje je u posljednje vrijeme uzelo toliko maha da ga je prosto nemoguće ignorisati ili pripisati nekom humanijem poslu kao što je spas planete od tzv. globalnog zagrijavanja.

Na portalu Dnevno.hr sam  pronašao vrlo zanimljiv tekst pod nazivom “VODEĆI SVJETSKI ZNANSTVENIK: ‘Dokazao sam namjerno trovanje čovječanstva – najugroženije su trudnice, djeca i stariji!’ 

Pošto često obrađujemo ovu temu, odlučio sam da vam ovaj tekst prenesem u cjelini, pa, pročitajte  ga jer je vrlo  zanimljiv i važan za sve nas.

Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom

Vjerujete da nas prskaju chemtrailsima? Ne vjerujete? Nije ni bitno jer dok raspravljamo svašta se nešto odvija u podzemlju i nadzemlju, nad našim glavama, vjerovali vi u to ili ne. Ali možda je bolje otvoriti oči i poslušati riječi jednog vodećeg svjetskog znanstvenika izuzetno priznatog u znanstvenim krugovima, pogotovo u području nuklearne kemije, sa Sveučilišta u Kaliforniji  J. Marvina Herndona  koji je nedavno izdao znanstveni rad pod nazivom ‘Aluminijsko trovanje čovječanstva i Zemlje tajnim geoinženjering aktivnostima’ u kojemu je detaljno znanstvenim metodama dokazao prskanje aluminija i drugih tvari po zemlji i čovječanstvu.

Nakon objavljene studije dao je intervju za Activist Post u kojemu je objasnio da su ga chemtrailsi počeli zanimati u proljeće 2014. godine kako je primjetio da se intezitet zaprašivanja itekako povećao. ‘Inače plavo nebo, odjednom je bilo zasuto tamnim, umjetnim oblacima. Kao znanstvenik ali i kao građanin San Diega nisam mogao pustiti svoje misli na miru, već sam morao istražiti tvari koje su toliko očite, i koje smo prisiljeni udisati’,  rekao je u intervjuu dodao: ‘Objavio sam prvi znanstveni rad na tu temu, a uzorke istraživanja prikupio sam sam. ‘Rezultati mojeg istraživanja pokazuju da se u tekućem stanju prska aluminij uz mnoge druge po čovječanstvo smrtonosne tvari, poput ugljenog pepela koji sadrži velike doze također aluminja, a što treba pokrenuti brojna zdravstvena pitanja’ rekao je dodavši da je o rezultatima svog istraživanja obavijestio i Američki nacionalni institut za zdravlje koji po njegovu mišljenju također sudjeluje u projektu ‘trovanja’ čovječanstva.

Na ovu temu smo objavili nekoliko tekstova koje možete pročitati Ovdje.Geoinžinjering

Na pitanje je li trovanje čovječanstva počelo izvješćem UN-a  i 1988. godine, Herndon je odgovorio potvrdno i rekao da je UN u to uključen isključivo zbog moći, kontrole i novca. Teorija o ‘klimatskim pojavama je prijevara na koju su nasjele mnoge zemlje, tvrdi Herndon i dodaje da je to samo paravan za ‘klimatsko oružje protiv čovječanstva’. ‘Velik je transfer novca uključen u  tu igru- tvrdi. U početku se geoinženjering koristio u poljoprivredi, nakon toga u vojne svrhe, a onda su smislili globalno zatopljenje od čega vrhuška ima političke i financijske koristi.

Herndon je u radu jasno napisao:’Globalno, u posljednjih deset godina ili više, uz dramatično povećanje intenziteta, naš planet se namjerno i trajno izlože neprirodnim tvarima koje oslobađaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u naš okoliš. I da napomenem, sve se to događa bez znanja javnosti, dakle u potpunoj tajnosti, bez razumijevanja, bez akademskih istraživanja, bez pristanka javnosti i vlasti i bez shvaćanja kako te toksične tvari zapravo utječu na čovjeka i na planetu’.  Nadalje, Herndon piše i šokira svjetsku javnost: ‘Od proljeća 2014. godine, primijetio sam umreženu pojavu toksičnih geoinženjering  staza u donjim slojevima atmosfere (troposferi), koje se miješaju sa zrakom koji udišemo. Do studenog 2014. godine, prskanje iz tankera-jet zrakoplova postalo je svakodnevna pojava, ponekad do te mjere da ovo prskanje uzrokuje da  inače plavo nebo postane  potpuno oblačno s primjesama umjetnih  oblaka.  Posve uznemirujuće, pogotovo jer nema nikakvih upozorenja Vlasti ni za najugroženije članove zajednice: djecu, trudnice, starije osobe i osobe s kompromitiranim imunološkim i dišnim sustavom’. Izjave ovog znanstvenika jako su uznemirile svijet, upravo zbog toga što mnogi ljudi pored zdravih očiju ne vide i ne žele vidjeti što se događa. No, ukoliko je tajno zaprašivanje čovječanstva prevršilo toliku mjeru da se pojedini znanstvenici javno obraćaju javnosti, vjerujte stanje je izuzetno alarmantno i pogubno za ljude.  Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom’! Sažetak znanstvenog rada ovog znanstvenika pogledajte OVDJE

 

Izvor;Dnevno.HR.

Učitaj još Povezanih članaka
Učitaj više dzevadic
Učitaj više u geoinžinjering

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *