Dom teorije zavjere vakcine Indija tuži Bill Gatesa jer vakcinama ubija Indijsku decu!

Indija tuži Bill Gatesa jer vakcinama ubija Indijsku decu!

6 min čitati
0
0
23
Indija tuži Bila Gatesa

SVI MEDIJI OVO NAMERNO ZATAŠKAVAJU: Indija tuži Bill Gatesa jer vakcinama ubija Indijsku decu!

Dok se korupcija i prevare unutar industrije vakcina otkrivaju gotovo svakodnevno masovni mediji sveta uglavnom ignorišu takve priče, ponajviše zbog toga jer su plaćeniji ako ćute i ćutanjem pospešuju masovno vakcinisanje čovečanstva.

Međutim, izvan SAD-a, izvan cenzure zapada to veliko carstvo vakcina lagano se počinje raspadati. Zanimljivo je da ovu vest nećete lako pronaći nigde u zapadnim masovnim medijima iako nije reč o nekoj maloj stvari.

Naime, Indija je tužila Bill Gatesa i njihovo Bill &amp Melinda Gates Foundation carstvo vakcina zbog toga što vakcine koja ova fondacija masovno širi i testira po Indiji ubijaju ljude!

U Indiji je u toku proces protiv odgovornih za neetično i protivzakonito sprovođenje ispitivanja vakcina Gardasil i Cervarix nad hiljadama devojčica doba od 9 do 15 godina.

Neetična i protivzakonita ispitivanja na devojčicama finansirala je Fondacija Bill i Melinda Gates.

Ispitivanja su sprovođena na devojčicama iz Indijskih plemena; oko 16.000 njih je vakcinisano Gardasilom, a oko 14.000 devojčica je vakcinisano Cervarixom. Nakon mnogih smrtnih slučajeva i teških zdravstvenih posledica koje su usledile nakon vakcinacija otkriveno je da većina devojčica i njihovih roditelja uopšte nije ni bila upoznata sa informacijama u kakvom ispitivanju zapravo učestvuju!

Saglasnost za vakcinisanje su umesto roditelja najčešće davali nadzornici hostela u kojima su boravile devojčice iz Indijskih plemena dok su bile na školovanju.

Istražitelji su takođe otkrili kako od 9.543 obrazaca saglasnosti roditelja 1.948 saglasnosti u potpisu sadrži samo otisak prsta, a 2.763 obrazaca potpis nadzornika hostela!

Podaci otkrivaju kako su u velikom broju roditelji vakcinisanih devojčica bili nepismeni i nisu znali pisati čak ni na lokalnim jezicima svojih plemena. Bill Gates je to dobro iskoristio a sada se zbog toga nalazi pred Vrhovnim Sudom Indije.

Ali, to očigledno nikome nije važno, kao što nije važno da se istim vakcinama vakciniše ceo svet! Koliko je mrtvih? Koliko je mrtve dece? Nije bitno dok god čitav svet ćuti i pored same činjenice da Bill Gates ništa i ne skriva! On je priznao da vakcine služe za usmrćivanje stanovništva, piše kopp.online.

“Bill Gates protiv dečje paralize”, “Bill Gates daje deset milijardi dolara za vakcine”, “Vakcine za siromašne” – samo su neki od naslova ispod kojih se “kriju” tekstovi o velikom “filantropu” Billu Gatesu, osnivaču “Microsofta” i po “Forbesu”, drugom najbogatijem čoveku Planete (sa 56 milijardi dolara imovine).

Zaista zanimljiv čovek, i zaista zanimljivi napisi ako je upravo taj čovek javno priznao da će se vakcinama vršiti depopulacija (lepa reč za ubijanje ljudi), a što možete pogledati ovde!

„Današnji svet ima 6,8 milijardi stanovnika. Tendencija je ka 9 milijardi. Ako budemo dobro radili na novim vakcinama, uslugama u reproduktivnoj medicini i zdravstvenoj zaštiti, možda bismo mogli da smanjimo taj broj za 15 posto” rekao je Gates i nikome ništa!

Bill Gates jedan je od onih ljudi koji javno priznaju svoj đavolji plan istrebljenja čoveka i to tehnikama i vakcinama koje sam finansira!

Ipak, masovni mediji umesto da javnosti prezentiraju zastrašujuću istinu Bill Gates-a slave kao “spasitelja”, a što je samo dokaz više da su mediji predobro zapleteni u igru obmane celokupne javnosti.

Indija eto ne želi da ćuti, ali zato ceo svet i dalje prećutkuje informacije iz Indije!

VIDEO: Priznanje Bill Gates-a da će vakcinama redukovati populaciju, na televiziji CNN.

za prevod stisnite dole desno ili stisnite zupčanik i odaberite Prevod Titla.


www.novi-svjetski-poredak.com

Učitaj još Povezanih članaka
Učitaj više dzevadic
Učitaj više u vakcine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *