Dom teorije zavjere vanzemaljci i NLO Dali NASA krije postojanje NLO-a.

Dali NASA krije postojanje NLO-a.

10 min čitati
0
0
22

Po ko zna koji puta, pročitah tekst kako se NASA greškom izdala i kako je na nekom direktnom snimku iz svemira snimila NLO-e, koje nije htjela da snimi, ali pošto je u pitanju direktan snimak nije mogla da izbaci te sporne dijelove.

Mislim da je vrijeme da neko objasni da kod NASA-e nema nikakvih grešaka kada je u pitanju iznošenje dokaza da postoje vanzemaljci ili da nas upoznaju da su NLO-i prisutni na zemlji i da rade svoj posao.

Da bih vam ovo objasnio prvo moramo da vidimo koji je razlog formiranja NASA-e.

Američka svemirska agencija, osnovana 29. srpnja 1958. godine s ciljem ostvarivanja javnog svemirskog programa Sjedinjenih Američkih Država. Ova agencija ima budžet od kog se normalnom čovjeku može zavrtiti u glavi.

Pošto je NASA-a prvenstveno zadužena za istraživanje svemira kao i za razvoj civilnih i vojnih letjelica, od nje se očekuje (s obzirom na ogroman budžet koji dobiva od poreskih obveznika) da postigne zapanjujuće  rezultate kako bi opravdala ulaganja u nju.

Ona je odigrala ključnu ulogu u usavršavanju tehnologije koja je potrebna da bi se vještački sateliti lansirali u orbitu i da bi tu ostali praktično beskonačno.

Ako uzmemo u obzir da je većina satelita smještena u termosferi ili je kroz nju prošla, a da je u termosferi (kao i  u  egzosferi koja je iznad termosfere), temperatura  oko 1500 stepeni celzijusa, tek tada shvatimo koliki je posao NASA morala uraditi.

Zamislite samo da je temperatura u rerni kada pečemo pečenje par stotina stepeni a da je u visokim slojevima atmosfere gdje se nalaze sateliti, nekoliko puta veća nego u rerni, koliki su naučnici NASA-e morali uložiti trud da naprave letjelice koje se neče istopiti, u kojima gorivo neće eksplodirati zbog visokih temperatura, i kako su uspjeli napraviti odijelo u kojima se astronauti i astronautkinje sa bujnim frizurama (malo jače nalakiranim) šetkaju u otvorenom svemiru na temperaturi oko 1500 stepeni celzijusa.

Ali da se ne bih udaljio od teme,a to je  dali NASA prikriva postojanje NLO-a, moram da vam iznesem jedan drugi poduhvat koji je NASA uspjela uraditi.

Nije rijedak slučaj da pročitamo kako NASA tvrdi da će u roku od toliko i toliko godina pronaći planetu izvan sunčevog sistema, i na tačno odreženi datum oni je i pronađu.

Pa onda kažu za dvije-tri godine ćemo pronaći planetu na kojoj ima uslova za život.

Gle čuda i to se otkrije u zadanoma periodu.

Zadnje što su objavili je da su pronašli planetu bliznakinju Zemlje.(znači zemlju možemo uništiti jer imamo gdje pobjeći)

I još jedno su najavili i ostaje da urade, a to je da će otkriti vanzemaljski život.

I to će biti otkriveno u tačno određeno vrijeme.

E sada bih vam objasnio kako to uspijevaju uraditi:

Zamislite da ste pred kućom u dvorištu, koje ima desetak kvadrata izgubili ključ.

Tek što ste primijetili da vam nema ključa zove vas supruga da uđete u kuću i vi joj odgovorite, doći ću za tri minute i dvadeset sekundi, kada ću pronaći izgubljeni ključ.

Kroz tri minute i dvadeset sekundi vi ulazite u kuću i pokazujete suprugi ključ koji ste bili izgubili ali ste ga pronašli u tačno određeno vrijeme.

Vaše dvorište je nemjerljivo manje od svemira pa je ipak veća šansa da pronađete ključ koji ste izgubili nego da nasa u svemiru pronađe vanzemaljce ili neku drugu Zemlju, i sve to u tačno predviđeno vrijeme.

Pa kako ste uspjeli da to uradite i vi da pronađete ključ i NASA da pronađe vanzemaljce.

Odgovor je vrlo prost, iako to u prvi mah ne izgleda tako, izmislili ste da ste to pronašli.

Vi  ste imali rezervni ključ koji ste pokazali supruzi, a NASA ne mora ništa da pokazuje jer su sve te planete na kojima možemo da živimo i onako izmišljene.

Sada se postavlja pitanje zašto je onda NASA uopšte formirana ako je oko zemlje toliko zračenje i tolika temperatura da bi istopila i letjelice i sve u njima.

Pa, da bi pripremili ljude na dolazak jednih drugih bića koja nisu u svemiru nego su ovdje pored nas samo u drugoj dimenziji.

Ta bića su džini (demoni) koji su zajedno sa čovjekom protjerani iz Raja na Zemlju.

Ako smo protjerani na ovu planetu, logično je da je oko Zemlje postavljena zaštita koja će spriječiti i ljude i džine da je napuste. Mi smo trenutno u zatvoru.

Oni koji su oformili NASU, znali su za ovu činjenicu pa samo montiraju video materijale koje snimaju na Zemlji i prikazuju kao dokaz njihovog odlaska negdje gore.

Nebo se svakodnevno zaprašuje nekim hemikalijama kao da se priprema pozornica…

Invazija uskoro može da počne.

Ljudi će tada gledati čuda koja nisu mogli ni zamisliti jer će demoni doći u našu dimenziju.

Eto vidite da je NASA uradila svoj posao.

Priznajte sami sebi da ste već spremni na dolazak bića iz svemira.

(Kuhanija.com)

Učitaj još Povezanih članaka
Učitaj više dzevadic
Učitaj više u vanzemaljci i NLO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *